D E   M E D I A

ALMELO'S WEEKBLAD  /  29 september 2020

TUBANTIA ALMELO  /  8 oktober 2020

KWINTET  /  november 2020 (op de voorpagina)

TUBANTIA ENSCHEDE  /  12 november 2020

NIEUWSBRIEF BOEKHANDEL BROEKHUIS  /  20 november 2020

SCHIK  /  wintereditie 2020-2021 

 

D E   L E Z E R S

Erg aangrijpend, boeiend en goed geschreven boek. Wat kun jij het mooi verwoorden... (RH)

Na vele jaren is dit het eerste boek dat ik weer lees - wat een aangrijpend verhaal. In het boek worden dingen beschreven die je vaak voor lief neemt en waar je niet altijd bij stilstaat. Dat zet je weer even met beide voeten op de grond. Pure liefde tot in detail beschreven. (BS)

Bedankt voor je prachtige boek! Zit het op verschillende puntjes van De Bank (let op de hoofdletters) te lezen.
Deel 2 made me speechless. Een boek met een traan en een lach (in die volgorde). (CL)

Heel indrukwekkend. (EH)

Het is een positief boek, ondanks alle grillige en onderliggende pijn en verdriet. Maar de dingen gaan nu eenmaal nooit zoals we zelf willen - het kan ons alleen maar als voorbeeld dienen. Ik ben blij dat ik dit boek bezit en de mensen waarover het gaat daardoor steeds meer heb leren kennen, en de manier waarop zij hun leven leven zoals dit op hun pad komt. Geweldig geschreven en verwoord. Het maakt veel emoties los... (JW)

Ik vond het heel heftig en emotioneel. Veel dingen waren voor mij (heb zelf onlangs een dierbare verloren aan kanker) herkenbaar. Ik ga het zeker nog een keer lezen, en dan hopelijk met minder tranen. Dankjewel voor het verhaal van jullie zeer hechte en liefdevolle gezin. (KtW)

Geen stuntelige stunts... Ik zal dagen nodig hebben om er 'uit' te komen. Het heeft me veel gebracht, maar allemachtig, dat is niks - het heeft jou veel meer gekost. Ik heb ook echt genoten. Het boek roept bij mij een vloedgolf aan emoties en gevoelens op; die ga ik herkauwen en ordenen en koesteren en bewaren - en sommige niet. En zo... en nog veel meer. (AH)

Hoewel wanhoop en opstandigheid soms wat ruw worden verwoord, overheerst toch steeds weer subtiel het weten dat je wordt gedragen. Al met al zeer realistisch, herkenbaar en ontroerend. (PN)

Een paar dagen ondergedompeld geweest in jouw wereld van vorig jaar en jouw wereld met haar. Af en toe heb ik het even weggelegd om op adem te komen. Je nam me mee in een van de intiemste, meest ingrijpende gebeurtenissen van het leven, dat voel je. Dankjewel dat ik een stukje met je mocht meelopen. Het was aangrijpend, mooi, een glimlach, herkenning en ook leren kennen, tranen en vast meer. (MS)

Het voelde of ik de hele reis uit de laatste fase met haar, en de tijd erna met jou, ernaast stond, en alles vanaf de zijlijn meemaakte zonder dat jullie dat in de gaten hadden. (LS)

Dit is een boek dat toepasselijk is voor iedereen wiens partner ernstig ziek en uitbehandeld is, en voor wie men wil trachten de kwaliteit van leven nog leefbaar te maken. Ook onze situatie en gevoelens staan erin beschreven. Ondanks alles proberen wij er wat van te maken, net als de schrijver van dit boek deed. Hij weet alles heel duidelijk te benoemen zoals het is. Ik vind dit boek een aanrader voor iedereen. (YD)  H i j   k a n   h e t   z o   m o o i   v e r t e l l e n . . .   ( H a n n y   B e n n e s )